Informatikai felmérő űrlap

Az OSTRAT/1512/2009-es számú centrumelnöki körlevélben megadott űrlap kitöltésének határideje 2009. szeptember 28-a. Kérjük, az űrlap minden kérdésére válaszoljanak.

A körlevélben megadott felhasználói név (rendszergazdaform) és jelszó használatával nem tudja kitölteni az űrlapot, helyette a következőket kell tennie!

Ha Ön rendelkezik @dote.hu vagy @med.unideb.hu formájú e-mail címmel, akkor az űrlapot az alábbi módon tudja kitölteni:

  • Jelentkezzen be az oldalra, vagyis adja meg felhasználói névként az e-mail címe (xy@med.unideb.hu vagy xy@dote.hu) @ előtti részét, továbbá a levelezéshez használt jelszavát. A bejelentkezéskor bizonyos esetekben a böngésző figyelmeztet és csak akkor enged tovább, ha kivételesen engedélyezzük a tanusítvány elfogadását. Ezt egyszer kell megtenni, aztán a böngésző tárolja a beállítást. A tanusítvány elfogadásának menete itt tekinthető meg.
  • Ha sikerült bejelentkeznie, akkor a jobb oldali menü Informatikai felmérés menüpontjára kattintva ki tudja tölteni az űrlapot.

Ha Ön nem rendelkezik a megfelelő  @dote.hu vagy @med.unideb.hu formájú e-mail címmel, akkor a belépéshez szükséges kód igényléséhez kérem keressen fel minket. Tel: +36 52 411717 *54659

A körlevélben megadott felhasználói név (rendszergazdaform) és jelszó használatával nem tudja kitölteni az űrlapot, kérem kövesse

Amennyiben bármilyen kérdése van hívja a 54659-es vagy a 55956-os telefonszámot.
Köszönjük.